Termeni si conditii de utilizare

Conditii generale

 

Garantam securitatea datelor personale!

Datele personale si cele de contact sunt pastrate in siguranta pe magazinul online www.clasia.ro si nu vor fi distribuite sub nicio forma altor parti. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,  modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice,  www.clasia.ro are obligatia sa administreze in conditii de siguranta informatiile cu caracter personal puse la dispozitie de utilizatorii acestui site si are obligatia, de asemenea, sa se asigure ca nu vor fi folosirea in alte scopuri decat cel pentru care au fost introduse si anume efectuarea de comenzi, respectiv primirea de informatii cu caracter comercial referitoare la magazinul si portofoliul sau de produse.

 

Noi garantam ca vom pastra confidentialitatea asupra informatiilor clientilor si ca nu le vom transmite unor terte parti, fie ele persoane fizice sau juridice. De asemenea, garantam ca nu furnizam nici gratuit, nici contra cost baze de date cu adresele de Email ale utilizatorilor.

 

 

Administratorul site-ului localizat la adresa web www.clasia.ro, denumita in continuare Sc Geoscorp SRL, care este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. j17/594/2013 si avand Codul Unic de Inregistrare: 31613005.

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

Sc Geoscorp SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

 

1. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.clasia.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date -

este proprietatea  Sc Geoscorp SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul scris al Sc Geoscorp SRL si a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

2. Accesul la informatiile de pe site

Sc Geoscorp SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.clasia.ro si nu le confera drepturile de a

descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata

site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Sc Geoscorp SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Sc Geoscorp SRL nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. Sc Geoscorp SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Sc Geoscorp SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, Sc Geoscorp SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate

in site-ul www.clasia.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

SC Sc Geoscorp SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate din magazinul online. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta.. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Sc Geoscorp SRL oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Sc Geoscorp SRL de la acest client.

 

4. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (24%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru

 

5. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Sc Geoscorp SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Sc Geoscorp SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Sc Geoscorp SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

 

6. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Sc Geoscorp SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin intermediul unui card acceptat la plati pe internet, mandat postal, ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre Sc Geoscorp SRL la adresa de e-mail office@clasia.ro.

Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Sc Geoscorp SRL Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online.

In acest caz, Sc Geoscorp SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

 

7. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

 

8. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor Utilizatorii care viziteaza site-ul www.clasia.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site.

Sc Geoscorp SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Sc Geoscorp SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Sc Geoscorp SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Sc Geoscorp SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul

continutului de pe site.

 

9. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, servere, browsere

Site-ul www.clasia.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Sc Geoscorp SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Sc Geoscorp SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.clasia.ro. Sc Geoscorp SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul www.clasia.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

10. Dreptul de returnare a produselor Clientul are dreptul de a notifica in scris Sc Geoscorp SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.

 

Returnarea banilor se face in maxim 30 de zile de la primirea produsului de la client. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@clasia.ro

 

11. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.clasia.ro sau de informatiile prezentate pe

acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la

data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor

romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi

exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii. 

 

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor